Lendon og Ferratum

Lendon og Ferratum

Lendon.dk er indbegrebet af kviklån, som kan optages på nemmeste, hurtigste og billigste måde. Det er ikke bare billigt at optage et kviklån hos Lendon.dk – det er rent faktisk gratis, hvis du er ny kunde.

Første lån (kassekredit) er gratis uden renter og gebyrer hos Lendon, og du kan låne helt op til 6.000 kr. i 30 dage. 0 kroner vil det første lån altså koste dig, hvis du tilbagebetaler inden for en måned. Det er dermed ikke uden grund, at Lendon.dk er gået hen og blevet blandt storfavoritterne på det danske lånemarked.

Lendon.dk tager begrebet “kviklån” meget alvorligt, og derfor udbetaler pengene inden for 30 minutter. Og hvad godkendelsestiden angår, der går det endnu hurtigere. Når først du har brugt sølle 1 minut på at udfylde låneansøgningen, vil du få svar efter få sekunder. Så alt i alt vil hele ansøgningsprocessen hos Lendon.dk tage under 45 minutter!

Hvad mener de tidligere kunder så om Lendon.dk? Ja, de mange bedømmelser på Trustpilot er ikke til at tage fejl af! Lendon får karakteren “God” med 4 ud af 5 stjerner, og det er ganske sublimt inden for lånebranchen.

Hvis du vil i kontakt med Lendon, som har til huse på Lergravsvej 53, 2300 København, har du tre muligheder. Du kan enten sende dem en mail på: info@lendon.dk, eller ringe til dem på tlf.: 4422 4664, eller chatte med dem via deres hjemmeside her.

Anmeldelse af Ferratum.dk

Man kan ikke sige hurtig lån uden at sige Ferratum.dk! Ferratum.dk er en af de absolutte pionerer, når det kommer til online lån. Af samme grund har lånevirksomheden mere end 2 millioner bankkunder på de europæiske markeder, og stadig flere kunder strømmer til dagligt.

Men hvad er det, Ferratum.dk gør så godt? Ja, det er ikke bare én men flere ting, som kombineret set gør dem markedsførende. Et af de mest udslagsgivende parametre, set med låntagernes briller, er naturligvis den gratis kredit. Det faktum, at du som ny kunde kan låne gratis uden renter og gebyr, er en væsentlig årsag til Ferratums popularitet.

At du så ovenikøbet vil modtage pengene på din konto senest 45 minutter efter godkendelse – ja, det er mindst lige så væsentlig en detalje. 30 dages rentefri kredit op til 10.000 kr., hvor de to første måneder endda er betalingsfrie! Ja, så er grundstenen til succes lagt, hvis du kan og vil tilbyde dine kunder sådan en service!

Ferratums kunder er da også ganske begejstrede for at låne penge hos dem. Kigger vi på de mange ratings på Trustpilot, så har Ferratum.dk fået et hav af gode anmeldelser. De mange anmeldelser har givet dem karakteren “God” med 4 ud af 5 stjerner, og det er ganske imponerende inden for lånebranchen.

Vil du vide mere om Ferratum.dk, kan du besøge deres hjemmeside her. Alternativt kan du kontakte dem på mail: kundeservice@ferratum.dk, eller på tlf.: 7020 1047. Ferratum.dk har i øvrigt fysisk adresse på Strandvejen 125, 2900 Hellerup.

Hvem har lån online?

Udbuddet af forbrugslån online består af både banker med en online afdeling for lån, finansieringsselskaber og deciderede lånefirmaer. Alle tilbyder de lån og kreditter, der kan ansøges online, bevilges på ned til få sekunder – og udbetales direkte med det samme til for eksempel din bankkonto.

Nogle af de forskellige lånefirmaer har samme ejere – andre er ejet af for eksempel et selskab. For dig, der vil låne penge online, er det blot vigtigt, at betingelserne er rimelige. Det er jo dig, der skylder dem penge, så du behøver reelt ikke bekymre dig om, hvorvidt en låneudbyder er økonomisk solid.

Når du benytter Trygt.dk som din “søgemaskine” til at finde de absolut lån på nettet, kan du stole på, at du kun får tilbud kviklån, kassekreditter og SMS lån, der overholder lovgivningen. Og kun fra firmaer, der behandler dig ordentligt!