Samling ved stuebordet

Der må jo ikke være nogen tvivl om, at vi her på siden går meget op i at hanket op i folk og give dem nogle ideer til hvordan de kan få noget mere ud af livet. Vi spænder bredt og holder os aldrig tilbage med en kommentar til hverken dette er hint. Denne gang har vi besluttet at give ideen med at samle folk omkring stuebordet videre.

En af de bedste måder at være sammen på er samtalen. Bevares, nogle gange kan denne samtale da sagtens være med udgangspunkt i en film der kører i fjernsynet, men ofte tændes fjernsynet blot fordi vi simpelthen ikke orker at skulle finde på noget at snakke om.

Hemmeligheden hedder brætspil! Brætspil er en fabelagtig måde at få sneget sig lidt kvalitetstid ind i de travle familiemønstre. At spille med børnene (eller vennerne der kommer på besøg) er fabelagtigt! Her kommer man altså lidt tættere på hinanden og ofte giver spillet anledning til en eller anden sjov diskussion.

Hvis du er i tvivl om hvilke spil I skal kaste jer over, så anbefaler jeg klart at du kigger ind på en af de store specialiserede webshops. Hos Hyggeonkel har de eksempelvis lavet sådan et filter, så du kan sortere ud så du kun får vist de spil, der f.eks. passer i en speciel aldersgruppe og til f.eks. 4 spillere – det giver dig et godt sted at starte.