Sverige og Frankrig

Selvom vi ikke kom ud at rejse med fly, og ned til sydens sol og gode vejr her i efterårsferien, så har den alligevel været vidunderlig. Vi har nemlig lagt planer for de næste 10 ferier. Så hvis forudsætningerne for, at vi kan rejse, er i orden, så ved vi, hvor vi skal på ⓘ ferie i de næste 5 år. Vi plejer at rejse til udlandet 2 gang om året. Vi rejser på vinterferie og sommerferie. Som regel er vinterferien et synonym for skiferie i Sverige med Alltime Travel.

Elsker sneen

Vi har en ødegård deroppe, og vi plejer at bruge 14 dage hver vinter på at hygge deroppe. Langrend, skov, frisk luft og massevis af brætspil, varm kakao og hjemmebag. Om sommeren rejser vi gerne til eksotisk steder. Det kan fx være til Vietnam eller Cambodja. Eller USA og de caribiske øer. Men af gode grunde har vi ikke kunnet komme afsted i år. Så vi har lavet hver vores ønskeseddel med rejsedestinationer. Min datter vil gerne til Afrika. Hun er 7 år og meget optaget af løver og elefanter. Min søn vil bare til Køge og besøge sin farmor. Hun er også det sødeste menneske. Så jeg kan godt forstå ham. Han er 4 år. Og han elsker at blive forkælet af hende.

Sommer er feriebolig i Frankrig

Min mand har talt om, at vi skal på bilferie. Mindst 1 gang i løbet af de næste 5 ferier. Han går og fabler om, at vi skal på camping i smukke Frankrig. – Den sydlige del. Eller rettere: Vi snupper nok en ferielejlighed denne gang!

Selv drømmer jeg om at komme til Norditalien. Ned til Gardasøen – eller til Como. Det kunne være så lækkert med en luksusferie der. Bare tanken om at kunne være der i 10 – 14 dage og nyde landskabet og naturen. Gå lange ture i bjergene omkring, og få serveret maden hver dag. 3 gange om dagen. En vidunderlig tanke. Og tanken om, at børnene kan få al den spaghetti – i god kvalitet – de vil have, har jeg stor sympati for.

Jeg kunne sådan set godt tænke mig at komme derned i foråret. Du ved sådan lige i den periode, hvor det skifter fra vinter til forår. Jeg forestiller mig, at der er mange farver. Små blomster. Sol. Og masser af grønt omkring. Jeg forestiller mig også, at det ikke er så varmt som det kan være om sommeren. Jeg kan nemlig huske, at vi var på camping ved Gardasøen for nogle år siden. Det var i juli måned. Og der var bare for varmt til, at jeg faktisk kunne nyde ferien. Jeg opholdt mig dagligt i flere timer i vandet end oppe på land! Sjovt minde. Men sådan var det.

Bilferie i foråret

En tur derned i foråret tror, jeg kunne være skønt. Om det bliver med et charterselskab, hvor alt er planlagt, eller om det bliver en kør selv ferie, er sådan set ikke min bekymring. Bare vi kommer derned, så jeg kan opleve landskabet igen.
Jeg ved det ikke, men tanken om, at det måske kan kombineres med camping i Frankrig, er ikke utiltalende. Faktisk, så tror jeg, at det kunne være spændende at køre på bilferie i hele området dernede i 2 – 3 uger