Nyt job med musik og lyd

Det helt store spørgsmål lige nu for mig er, om jeg kan finde ud af at sælge al den der nye teknologi (nye for mig altså), som jeg har fået et job med. Jeg skal starte i morgen på et job, jeg har søgt og fået J Og nu er det så, jeg får nerver på, for jeg ved faktisk ikke alt det, jeg burde vide om det, jeg skal arbejde med.

Lagerarbejde

Nå – man lærer jo som bekendt det, man skal lære. Og jeg skal jo også kun være lagermand i begyndelsen, så det går nok alligevel. Jeg skal arbejde med at pakke de varer, som folk bestiller via nettet hos Danguitar i Grenå.

Det er helt vildt, hvad de sælger hver dag. Og det er dælme alt, der har med lyd og musikinstrumenter at gøre. Jeg kan ikke lige huske, hvor mange tusind varenumre de har, men det er mange!

De har den der butik online, hvor man kan købe varerne. Prøv engang at se her – det er bare et lille bitte udvalg af alt det, de har:

Keyboards

Pladespillere

CD afspillere

USB lydkort

 

Det er godt nok en alsidig butik. Og det er mig, der skal hjælpe med at pakke alle de mange ordrer. Det bliver nu alligevel noget spændende. Det bliver det bedte, jeg længe har arbejdet med – det er jeg sikker på. Måske kan jeg endda købe en pladespiller lidt billigt, så jeg kan spille alle de gamle plader, som jeg fik af moster Elsa for vel snart 10 år siden…