22/06/2024

Apple dur bare

Jamen sig mig, sagde min kone, hvor stor en skærm er der på sådan et Apple TV? Jeg måtte så forklare hende, at selv om det hedder Apple TV, så er det altså ikke et fjernsyn. Det er derimod en lille digital boks, som man slutter til sit almindelige fjernsyn, hvorefter man kan streame diverse indhold var internettet. Det kan både være film og for eksempel direkte sportsudsendelser. Dertil kommer, at man trådløst kan overføre billeder og video fra sin smartphone, så man kan se dem i stort format på tv-skærmen.

Nå, det kan jeg bedre forstå, svarede min bedre halvdel, for jeg har da ikke ligefrem indtryk af, at Apples produkter er nogle af de billigste på markedet, så det lød lidt mærkeligt i mine ører, da du nævnte, at man kan få Apple TV på tilbud til bare 500 kroner.

Sagen var, at jeg i et stykke tid havde tænkt på at købe den lille smarte boks, der giver så mange muligheder, og nu så jeg i en annonce i avisen, at vores lokale elektronikforretning, hvor jeg har handlet en del, har den på tilbud, når de snart holder udsalg i forbindelse med Black Friday, som flere forretninger her i byen har indført de seneste år.

Så nu skal det være, for jeg synes, at prisen står i et endda meget gunstigt forhold til den glæde, man kan få ud af sådan en. I de senere år har vi aldrig brugt vores digitale kamera, som vi købte billigt under en ferie i Ungarn for en del år siden, for kvaliteten af de billeder, man tager med sin iPhone, er jo så god, at man sagtens kan klare sig med det. Jeg fandt min iPhone her: http://www.pricerunner.dk/sp/iphone.html

Da jeg havde forklaret min kone noget mere om, hvordan sådan en Apple TV boks virker, blev hun helt begejstret ved udsigten til at få sådan en. Som hun sagde, så er det jo fint nok at vise billederne frem på telefonen eller endnu bedre på min iPad, men kan man få dem op på fjernsynsskærmen, så er det da langt bedre, som hun sagde.

Og det kan jeg da bestemt kun give hende ret i, for selv om det måske ikke altid er lige populært at vise for eksempel feriebilleder frem for venner og bekendte, så er der alligevel ofte situationer, hvor man gerne vil vise dem et eller andet, man har foreviget med sin smartphone. Og så er det nu smart, at man kan få dem op på en 50 tommer skærm i stedet for, at alle skal stikke hovederne tæt sammen for at se dem på en iPad eller for den sags skyld på en bærbar computer, hvor vi i vores familie i øvrigt samler alle vores billeder. Se i øvrigt lige priser på bærbar her. Den har nemlig en rigtig god lagerkapacitet, og når vi så først har overført billederne via iCloud til den bærbare, kan vi jo roligt slette dem fra telefonerne eller fra vores iPad, som jo helt naturligt har langt ringere lagerkapacitet. Og så tager jeg i øvrigt en sikkerhedskopi på en USB-pind.

Hvis du lige skal have en historie med på falderebet: http://soar.dk/alt-vaek.html/