Webhosting og UnoEuro

Hvis der er en ting jeg har lært efter mange års internetbrug, så er det at erfaring er alfa og omega, når det kommer til webhosting. Internettet vrimler i dag med tusinde af små hostingvirksomheder der udbyder webhoteller. Det kan virke fristende at benytte en af dem, da deres priser ofte virker meget rimelig og de ofte virker professionelle. Men problemet er blot at de sjældent har ret meget at have det i.

Efter at have prøvet mig frem over årene har mange smertefulde erfaringer vist, at man er bedst tjent med at gå efter en webhost med flere års erfaring og et godt renommé. Bevares man kan da være heldig at en af de helt nye, små webhosts rent faktisk kan være dygtig og har styr på sine ting, problemet er bare at det hører til sjældenhederne. For det meste er det en ung gut der har lidt for mange computere til at stå og udlejer serverplads derfra. Da det ofte foregår i private hjem, er der en langt større chance for at en strøm eller net afbrydelse kan ødelægge en masse og resultere i at din side har ”downtime”. Det kan man som kunde ikke være tjent med og derfor kan jeg kun anbefale at man så vidt muligt holder sig fra de helt nye og i stedet benytter de erfarne, veletablerede hostingsites. Husk at der både findes et billige webhoteller og så de mere kvalitetspræget dyre webhoteller, de billige af dem kan du finde en oversigt over her: http://webhotelsoversigt.dk/1-billigt-webhotel

Herfra anbefales det at man tager et lille kig på UnoEuro. Virksomheden blev startet i 2004 og har dermed været på banen i 9 år. Det er ganske flot og derfor kan man som kunde forvente erfaren og professionel service. UnoEuro har en masse forskellige services som de udbyder, til forskellige formål og forskellige kundetyper. Så uanset om du har behov for masser af plads og stiller store krav, eller om du er hobbybruger der skal lave en hjemmeside om din hund, kan du være sikker på at du får et rigtigt godt ”produkt” og den bedste service.

Derudover har du mulighed for at skabe din side med populære CMS værktøjer som WordPress og Joomla og få dem hostet hos UnoEuro med kun et enkelt klik. Derudover foregår det meste opsætning og kontrol på dansk, så det er muligt for brugere på alle niveauer at være med og få den bedste oplevelse. Du behøver ikke være ekspert eller programmør. Hvis du ikke er helt inde i begreberne php og html, kan du stadig få glimrende hjemmeside og hos UnoEuro er de yderst hjælpsomme og dygtige. Du kan finde en rabatkode på denne her side.

For nu at gøre det endnu bedre er der mulighed for at prøve UnoEuro til en billigere pris end normalt. Med en UnoEuro rabatkode kan du prøve deres produkter og services og dermed bestemme om det er en hostingvirksomhed for dig. Herfra skal det i hvert fald anbefales, da det er et rigtigt godt sted. Du kan samle alle dine .dk domæner og have 100% styr på dine sites. Hvad mere kan man ønske sig? Og med en UnoEuro rabatkode kan det slet ikke betale sig at lade være.