Sådan fik jeg gjort mine børn sommerklar

Når sommerferien står for døren, er der mange ting, som vi forældre skal være klar på. Vi skal have arrangeret en ferie til familien, så vi kan slappe af og bare nyde hinandens selskab samt den varme sommersol, der nu endelig kigger lidt frem fra sit skjul. Det er dog ikke det eneste, som vi skal have styr på, idet sommertøjet ligeledes skal sidde lige i skabet – bogstavelig talt. Dette er aldrig en let omgang, og hvis du har små børn som mig, kender du nok til dette problem. De vokser nemlig meget hurtigt, og sommertøjet fra sidste år er allerede blevet for småt. Det er ikke en let situation, men jeg fandt i min søgen frem til en hjemmeside, der klarer alle mine problemer, når det kommer til sommertøjet. Denne side skal I ikke snydes for, og jeg vil med glæde dele lidt ud af den.

Ellos.dk er et besøg værd

Der er ekstremt mange hjemmesider, når det kommer til børnetøj, men ikke alle har lige det tøj, som du søger. Sådan havde jeg det, og jeg havde faktisk søgt længe efter den perfekte side, hvilket til sidst blev lidt frustrerende. Jeg faldt dog en dag over en rabatkode på Rabatbanditten (se den her), som var henvendt til en tøjside, hvilket var perfekt i mit tilfælde. Det, jeg havde fundet, var en rabatkode til Ellos.dk, og dette viste sig at være et super heldigt fund. Inde på Ellos fandt jeg nemlig et stort udvalg af tøj, som jeg kunne bruge til mine to børn. Jeg er mor til en dreng på 14 samt en pige på 12, hvilket sommetider fører til problemer, da jeg løber rundt mellem forskellige butikker, idet de færreste har et udbud af pige- og drengetøj. Situationen er dog en helt anden hos Ellos, eftersom de tilbyder tøj til begge køn, hvilket har gjort hele mit job som mor meget lettere.

Billigt, men fyldt med kvalitet

Ellos er en tøjhjemmeside, som er fyldt med kvalitet fra top til bund, og som forældre vil vi gerne have den bedste kvalitet, når vi skal forkæle vores børn. Dog koster dette ofte en halv bondegård, og det er de færreste, der faktisk har råd til det. Heldigvis klarer Ellos denne situation uden problemer, idet de har presset prisen i bund trods den høje kvalitet. En sådan situation findes ikke mange steder, og jeg må blankt indrømme, at jeg tabte kæben, da jeg så de gode priser. Priserne er fordelagtige, som de er, men i mit tilfælde var priserne endnu bedre, eftersom jeg jo havde fundet en rabatkode til Ellos.dk. Dette gjorde min shoppetur online til en fest, og begge min børn fik da også lidt ekstra – nu hvor jeg kunne få så meget for mine penge.

Mange tror fejlagtigt, at en billig pris er ensbetydende med en dårlig kvalitet. Jeg kan dog sige med sikkerhed i stemmen, at dette ikke er tilfældet i denne situation. Jeg har nemlig to børn, som ligner omvandrende fotomodeller med det tøj, de nu har fået. Nogle af min veninder har endda spurgt, hvor jeg har købt deres tøj. Dette gjorde mig lidt glad, idet jeg ikke er en haj, når det kommer til indkøb af børnetøj, men denne her gang er det altså lykkedes for mig at købe det helt rigtige.

En brugervenlig hjemmeside

Når det kommer til internettet og køb online, er jeg lidt en nybegynder, hvilket jeg blankt erkender. Det har taget lidt tid, før jeg valgte at handle online, men nu er jeg omsider blevet overtalt. Ellos.dk gør det hele ekstremt let, når der skal handles tøj. Hjemmesiden er sat op på en let og overskuelig måde, som gør, at selv jeg kan finde ud af det. Det kommer faktisk lidt bag på mig, at onlineshopping er så let, men nu hvor jeg ved det, vil jeg helt klart købe det meste tøj på internettet. Det er super nemt at sidde og shoppe tøj, mens man sidder med morgenkaffen i den ene hånd. Har du ikke prøvet det endnu, vil jeg klar anbefale dig, at du giver det et forsøg, da det er super nemt, og selv jeg kan finde ud af det, selvom min tekniske viden omkring computere og IT er ikke eksisterende.