golfophold

Kom på et spændende golfophold

I Flensborg tæt ved den dansktyske grænse findes Hotel Des Norden, som er et skønt etablissement, der tilbyder suveræne ophold henover ferier, weekender eller hverdage. Ét af disse skræddersyede ophold er møntet på golfinteresserede gæster, som samtidigt ønsker en uforglemmelig overnatning i det sønderjydske. Sønderjyllands Golfklub er beliggende tæt ved Hotel Des Nordens i Årtoft plantage og her finder man altså en 18-hullers bane, som fordeles på en parkbane og med skovhuller, som tilbyder rig udfodring til både nybegynder og hærdede golfspillere.

golfophold

Kombination af gastronomi, golf og skønne omgivelser

Med golfopholdet på Hotel Des Norden fungerer en tur til Sønderjyllands Golfklub i en suveræn treenighed med den gastronomiske oplevelse på hotellets restaurant samt hotellets omgivelser. Inkluderet i dette ophold er nemlig den store, overdådige morgenmadsbuffet, som er en virkeligt sublim start på dagen, og som byder på friskbagte rundstykker og brød, et virvar af pålæg og oste, friske frugter, kolde og varme drikkevarer og meget mere. Hotellets omgivelser i det dansktyske byder endvidere på en god mulighed for at kombinere sit ophold med en ordentligt omgang grænseshopping i Flensborg.

Overnatning på Hotel Des Nordens

Golfopholdet byder på overnatning i et af hotellets 127 store, stilfulde værelser, som fordeler sig på det fredfylde Skovhuset, Aquapoint, der ligger kombineret med wellnessafdelingen, og sidst men ikke mindst Hovedbygningen, som ligger centralt ved restaurant, reception og konference.

Afslapning og aftenhygge på hotelbaren

Efter en endt dag med golfspil ved Sønderjyllands Golfklub kan man afstresse på Hotel Des Nordens hotelbar og café, som byder på lidt lette men fikse sandwiches eller snacks, hvis sulten ikke er blevet stillet helt. Samtidigt serveres der et virvar af forskellige øl og vine, vand, kaffe og delikate cocktails. Der er altså her rig mulighed for at tage sig en slapper med sin ven, veninde eller partner som en hyggelig afslutning på en god dag. Ønsker du at se mere om et spændende golfophold, så er der rig mulighed for, at du vil kunne finde meget mere information på hotellets website, hvor du ligeledes også har mulighed for at bestille et ophold netop på det tidspunkt af året, der måtte passe dig bedst.