Bøfrestaurant i Hillerød

Hillerød og restauranter?

I sidste uge var det min tur til at være vært for et bestyrelsesmøde i vores tennisklub, hvor jeg har siddet i bestyrelsen nu i snart fem år. Vi har den ordning, at værten for et bestyrelsesmøde, sørger for noget mad, og til gengæld skal han bare gemme kvitteringerne og lade tennisklubben betale regningen.

Enkelte gange er der en i bestyrelsen, der har lyst til selv at kokkerere og servere et eller andet spændende, men for det meste køber værten noget mad på en eller anden restaurant, hvor han så selv henter det eller får det leveret alt efter, om restauranten tilbyder udbringning.

Da mødet i sidste skulle holdes på en hverdagsaften, og min kone i øvrigt var bortrejst nogle dage på grund af et kursus, opgav jeg på forhånd selv at lave noget mad. Så jeg kiggede lidt i den lokale telefonbog for at se, om der var en restaurant, der tilbyder gode bøffer i Hillerød, hvor vi bor.

Det kunne jeg nu ikke umiddelbart finde i fagbogen, og det var måske ikke så mærkeligt, for den var fem år gammel. Vi bruger stort set aldrig en telefonbog mere, for det er nemmere at gå på nettet og finde firmaers eller privatpersoners telefonnumre.

Så jeg gik i stedet på nettet for at få svar på mit spørgsmål, og jeg fandt hurtigt ud af, at en god bøfrestaurant, som min kone og jeg har besøgt flere gange, også tilbyder takeaway. Så jeg ringede og bestilte nogle bøf-menuer, og det var virkelig god mad.