Blomster til mor

Jeg har virkeligt klokket godt og grundigt. Min mor fyldte 60 i går, og jeg glemte det. Jeg havde ellers lavet en reminder om, at jeg skulle huske at sende hende blomster til dagen, men jeg kom fra det. Mit job tager meget af mit fokus og min tid.
Jeg bor i Hongkong, så tidsforskellen til Danmark spiller også ind. Jeg havde nemlig haft i tankerne, at jeg ville ringe op til den blomsterhandler, jeg kender, men som du kan regne ud, så glemte jeg det i løbet af dagen og aftenen.

Dårlig samvittighed

Derfor sidder jeg lige nu med utrolig dårlig samvittighed og prøver at skrive en sød SMS til min mor. Og samtidigt leder jeg efter en forhandler med blomsterudbringning på Amager, så jeg kan bestille en stor og flot buket til hende online. Det er den eneste løsning. Og så bede forhandleren om at sende et kort med, hvorpå der står ”Undskyld”. Og så må jeg altså sørge for, at jeg ringer hende op i aften, sådan på et tidspunkt, der rammer ned i middagstiden hjemme i Danmark.

Blomsterhandler på Amager

Blomsterhandleren, jeg har fundet, skilter med, at han har blomsterudbringning i hovedstaden. Han skriver ikke specifikt om, at der er udbringning på Amager, men mon ikke der også er det. Amager er jo en del af hovedstaden, ikke? Jeg sender dem en mail og spørger om blomsterudbringning i hovedstaden inkluderer Amager. Der gik kun 10 minutter, så fik jeg svar: Ja, selvfølgelig leverer vi også blomster på Amager. Det var dem her: https://amagerblomster.dk/

Jeg bestiller en meget stor buket med roser og liljer og nogle grene og noget duft. Det kan blive en imponerende buket, hvis de kan finde ud af at binde den rigtigt. Trykker på betal-knappen og indtaster mine oplysninger. Jeg beder dem om at sende buketten næste dag ved middagstid.

Ordrebekræftelsen kom hurtigt. Så nu skal jeg huske at ringe mor op i morgen ved middagstid for at høre, om hun har fået buketten.