USA på egen hånd

Jeg har rejst til USA nogle gange med en større gruppe og dansk rejseleder, men nu har jeg også prøvet en Florida rejse helt på egen hånd. Situationen bød sig, da jeg vandt et gavekort på 5.000 kr. til http://www.usatours.dk. Med det samme besluttede jeg mig for at det ikke måtte gå til spilde, og en uge efter havde jeg købt rejsen.

Jeg fik en masse hjælp af deres rejsekonsulent og vi fik arrangeret en rejse, som jeg følte mig rigtig tryg ved. Det eneste jeg stadig var lidt nervøs for, var at skulle køre i bil, men jeg tænkte at det måtte kunne lade sig gøre.

Min rejse gik helt efter planen, og min frygt for at køre rund i USA, gik meget hurtigt over. Der er stort set lige så nemt at kører rundt i USA, som det er at kører rundt i Danmark. Fartgrænser er faktisk lavere og folk er rigtig gode til at overholde dem. Der er kun 2 ting som jeg vil sige man skal være lidt opmærksom på når man kører i USA. Man må gerne overhæle indenom, så man skal være lidt ekstra opmærksom når man skifter vognbane. Derudover må man i USA dreje til højre når der er rødt, man skal bare kigge sig for. Det var faktisk rigtig smart og noget man godt kunne overveje at indføre i Danmark.