Ud af skabet

Det er lige til at blive i godt humør af, når man langt om længe får taget sig sammen til at få købt et nyt garderobeskab, som vi faktisk har trængt til længe. Vi har i de senere år manglet plads i skabene i vores soveværelse, men vi har haft en tilbøjelighed til bare at stable tøjet højere og højere på hylderne. Men nu har vi altså købt et ekstra skab, som min mand pakkede ud og samlede i aftes.

Her i dag havde jeg så afsat et par timer til at tage skabet i brug, for nu har vi fem ekstra hylder at gøre godt med, og de skal selvfølgelig tages i brug.

Jeg startede med at tage alt mit eget lingerie ud af det gamle skab, hvor jeg havde det stablet i en uordentlig bunke på en enkelt hylde. Min mand har brug for to af de nye hylder, så jeg kan roligt brede mig over to hylder med mit eget undertøj.

Det var en ren fornøjelse at lægge tøjet på plads på en måde, så det er nemt og hurtigt at få fat på det, man skal bruge, i stedet for at skulle stå og rode rundt i en stor bunke for at finde lige netop det par trusser, men har lyst til at tage på.

Nu har jeg fået det hele på plads, og jeg har friholdt de to hylder, som min mand skal bruge til sit tøj. Det skal han selv have lov at lægge på plads.