Spændende dyr i Florida

En rundrejse i Florida er selvfølgelig en måde at bruge en ferie på, hvor man kan opleve en bagende sol og ideelle strande med blødt sand. Dog er der for mit vedkommende nogle bestemte indtryk, der står tilbage, når jeg endelig skal opsummere denne Florida rundrejse.

For fra første dag giver de danske guides en mulighed for at man får besøgt steder, der på alle måder opfylder ens behov for at opleve eksotiske dyr, der i hvert fald ikke er mulighed for at se i Danmark. Allerede på tredje dag fik jeg med USATOURS.dk besøgt Miami Seaquarium, der tilbød søløver, delfiner, spækhuggere og hajer, hvilket på alle måder for mig slog det, blot at ligge på en strand hele dagen.

Specielt delfiner er der fin mulighed for at opleve i Florida, hvor man også kan komme forbi Dolphin World og derudover blot få mulighed for at svømme med delfiner.

En rundrejse i Florida er dog mere end bare vandet og strandene, og tager man fra Key West videre til Everglades Nationalpark har man mulighed for at se vilde krokodiller, pantere og alligatorer, for ikke at tale om 36 andre truede dyrearter, og på min rejse overnattede vi på hotel i udkanten af Nationalparken, hvilket gav gode muligheder for at tage tidligt ud og opleve netop disse dyr, hvilket står tilbage som noget mindeværdigt på min rejse til Florida.