Sikkerhed på USA rejsen

Mange danskere tager hvert år på ferie til USA og en del folk er i den tro at de kan bestille og sammensætte rejsen billigere selv, end hvad et rejsebureau kan tilbyde. Dette er nogle gange tilfældet f.eks. hvis man blot ønsker flybilletter og et hotel til New York. Men hvis man planlægger en større rejse til f.eks. Californien, Florida eller sydstaterne kan det ofte betale sig at bestille igennem et rejsebureau.

Rejseudbyderen American Travel har mange års erfaring med større USA rejser og deres mange gode kontakter og forbindelser sikre dig de bedste priser når du rejser til USA, oftest er priser billigere end du selv kan gøre det.

En anden fordel ved at bestille en samlet rejse igennem et rejsebureau er at du er sikret mod konkurser fra flys selskaber, hoteller osv. Desværre sker det engang imellem at et firma i rejsebranchen går konkurs og dermed kan en ferie hurtigt gå i vasken. Hvis man har booket hele rejsen selv hos forskellige udbydere er det ikke noget at gøre hvis f.eks. et flyselskab gå konkurs. Udover at man mister flybilletterne kan resten af ferien også nemt blive spoleret da man ikke længere kan nå at tjekke ind på hotellet til tiden. Når du bestiller en rejse hos American Travel er du sikret igennem loven om pakkerejser. Dermed er du altid sikret økonomisk hvis der skulle opstå problemer med et flyselskab, hotel eller andet. American Travel er også medlem af rejsegaranti fonden og har mange gode samarbejdspartnere der til sikre dig de bedste priser og samtidig garantere dig økonomisk.