Salgsassistent udfordringer

Efter at have arbejdet mange år som salgsassistent fik jeg lyst til nye udfordringer. Årene som salgsassistent har været gode, men jeg kan mærke, at jeg har brug for at afprøve mig selv på et felt, der hedder salg og service.

Gennem længere tid har jeg puslet med tanken om at søge en stilling som salgskoordinator, mine evner som organisator, sælger og kommunikator har jeg lyst til at prøve kræfter med. Problemet er bare, at der ikke er ret mange tilbud til sådan et job i den del af landet, hvor jeg bor, og på grund af skolesøgende børn og min mand, som har en god stilling i byen, er det på forhånd udelukket at flytte til en anden landsdel.

En aften sad min mand, mine børn og jeg og snakkede løst og fast om, hvordan vi har det, og hvordan det går i skolen og på job. Vi var faktisk enige om, at vi var en familie med stærke bånd og trivedes godt med den hverdag, vi har. Men pludselig sagde vores ældste søn på 14 år, at han syntes, det var på tide, at jeg, hans mor, fik udlevet mine drømme om et mere udfordrende job, så jeg kunne anvende de kompetencer, jeg har oparbejdet i jobbet som salgsassistent.

Hans opfordring blev jeg rørt over, og nu er jeg godt i gang med at kontakte relevante firmaer for at sælge mig selv til et mere ansvarsfuldt job som salgskoordinator. Og jeg ved, at det lykkes for mig på et tidspunkt. Alle kan lykkes med det, de vil. Se blot på for eksempel erhvervsfolk som ham her.