Rent teater

Det endte med at blive et par rigtigt hyggelige dage, da vores datter Marie havde en veninde fra sin efterskole (NAAE.DK) med hjemme på weekend hos os. Det er efterhånden fire måneder siden, at Marie startede på efterskolen, og hun er tilsyneladende faldet godt til, for hun er meget begejstret for at gå på skolen.

Men den forløbne weekend var faktisk første gang, hun havde en veninde fra skolen med hjemme hos os. Veninden, Pernille, viste sig at være en sød og velopdragen pige, men samtidig en ung dame med sine meningers mod og samtidig en meget kreativ tilgang til tingene.

Også Pernille er begejstret for pigernes skole, så vi forældre falder selvfølgelig let til den konklusion, at det er en af de bedre efterskoler, men vi kender selvfølgelig heller ikke til andre, og så er det jo nemt at drage forhastede konklusioner.

Men for både Marie og Pernille er det i hvert fald sådan, at de allerede nu har fået et godt udbytte af deres efterskoleophold, og vi forældre kan faktisk klart mærke på dem, at nogle måneder væk hjemmefra har modnet dem – eller rettere Marie, for det var jo vores første møde med Pernille.

De to piger underholdt os lørdag aften med et optrin fra et teaterstykke, som de er ved at indøve på skolen. Det pågældende teaterstykke er ikke noget, vi har stødt på tidligere, men det var i hvert fald vældig morsomt, og vi forældre har det godt med, at Marie valgte en teater efterskole med drama som linjefag: Nørre Aaby Efterskole med teater som linjefag.