Recaro dur altså

Svigermor var på besøg hos os et par dage i sidste uge, jeg nyder hendes besøg, og vores lille Lasse elsker hende. Hun er en rigtig god farmor for Lasse, men bekymrer sig lidt rigeligt om hans sikkerhed. Lasse er lige begyndt at kravle og rejse sig op ved en stol eller et bord, og min svigermor er virkelig nervøs for, at han kravler ud over trapperne til underetagen.

Egentlig kan jeg godt forstå hende, det er mange år siden, hendes børn var små, så vi aftalte, at vi ville gå hen til babyforretningen for at købe et trappegitter. Da vi havde sat gitteret op ved trappen, var hun meget beroliget, men jeg kunne mærke på hende, at hun tænkte på en anden ting, så jeg spurgte hende direkte, om hun kunne se flere farer i vores hjem. Det kunne hun nu ikke, men hun havde læst en artikel i avisen om autostole og sikkerhed for det lille barn og spurgte ydmygt, om hun måtte forære os en Recaro autostol som erstatning for den stol af ukendt mærke, vi havde købt brugt på nettet.

Selvfølgelig måtte hun det, og det var helt underligt at opleve at blive spurgt, om vi ville give lov til at modtage en gave. Der blev købt en lækker, holdbar og ikke mindst sikker Recaro autostol til Lasse.

Så nu sover svigermor trygt om natten, drømmer ikke om, at lille Lasse skal komme galt af sted, og vi er lykkelige for den nye autostol til ham.