Pas på tænderne

Julen nærmede sig, og min kone og jeg talte om, hvad vi skulle finde på i gave til vores voksne datter og svigersøn. Det var min kone, der kom på den gode ide, at de skulle have en el-tandbørste. Det var en god ide, fordi vores to børnebørn på 6 og 4 år altid har hadet at skulle børste tænder, og vi tænkte, at hvis det nu kunne ske med sådan en smart snurrebasse, ville det måske være lidt mere interessant for dem.

Jeg gik på jagt efter en Philips eltandbørste magen til den, vi selv har, og som vi er godt tilfredse med. Men i butikken anbefalede ekspedienten en helt ny model, der lige var kommet på markedet og som angiveligt skulle give et bedre resultat med hensyn til mundhygiejnen.

Det var en Braun Oral-B Trizone, som jeg da også kunne huske, at jeg havde set en tv-reklame for. Den var nok lige lovlig dyr, men på den anden side skulle det være en gave til både vores datter og svigersøn, mens deres to børn selvfølgelig skulle have noget andet, selv om de helt sikkert også ville glæde sig over at få en elektrisk tandbørste i familien.

Så jeg valgte at købe den dyre model, for det er jo vigtigt, at de helt unge får renset deres tænder så godt, som det overhovedet er muligt. Selv om de endnu kun har deres mælketænder, har det stor betydning for deres blivende tænder, at de holdes så rene, som det kan lade sig gøre.