Nemme rundrejser i Florida

For mit vedkommende har mine tidligere rundrejser været forbundet med at skulle være meget opmærksom på at organisere sin egen rejse, og konstant være klar til selv at tage initiativ til, hvor man skal hen og hvad man skal nå.

Efter min Florida rundrejse med USATOURS.dk har oplevelsen dog været en anden. På min rundrejse i Florida blev jeg nemlig guidet af danske guides, der ledede samtlige besøgende igennem de forskellige destinationer i løbet af turen, og gav os en god mulighed for blot at fokusere på at slappe af, og ikke bekymre sig om noget i forhold til, hvor man nu skulle tage hen.

En Florida rundrejse er naturligvis meget præget af afslapningselementet, men derfor kan man samtidig opleve en del, og jeg nød i særdeleshed forlystelser som Seaworld, hvor man virkelig kunne bruge en dag på at føle sig afslappet og nyde det gode vejr. En anden vigtig faktor er de muligheder der er ved, at man nu især kan nyde sine busture og rejser ind i mellem steder, hvor man ellers muligvis havde måttet være opmærksom på at skulle gøre sig klar på, hvor man skulle tage hen og hvad der nu skulle gøres.

Det er virkelig på denne rejse til Florida, at jeg har fået øjnene op for, hvad disse rejser virkelig kan tilbyde, og hvor meget de egentlig giver, når blot man holder ferien rigtigt. En rundrejse uden bekymringer, som det jo skal være.