Min bil og min kærlighed

Min bil fandt kærligheden for mig

Gad vide, hvor mange gange jeg efterhånden har fortalt mine veninder historien om, hvordan jeg traf min kæreste, som jeg nu har kendt i knap to år? Og så sent som i går måtte jeg fortælle historien igen for et par af mine kolleger, som vist ikke havde hørt den før.

Efter at jeg var blevet skilt fra min mand for tre år siden, var jeg nødt til at købe mig en bil, men jeg havde ikke nogen specielt stærk økonomi, så jeg var nødt til at nøjes med en temmelig gammel øse, som jeg lige akkurat kunne få råd til.

Og så skete der en sommeraften det, at bilens motor pludselig valgte at strejke, mens jeg var ude at køre en tur. Det lykkedes mig at trille den ind i rabatten, før den holdt helt stille, så jeg var faktisk ikke til gene for trafikken på vejen, men selv var jeg temmelig lost, for er der noget, jeg ikke har forstand på, så er det da bilmotorer.

Så jeg stillede mig op ved siden af bilen med den tanke, at en enlig kvinde ved en åbenlyst havareret bil nok skulle få nogen til at stande, men der kørte faktisk mange biler forbi uden at ænse mig, før der endelig var en, der standsede og spurgte, om jeg havde brug for hjælp.

Manden kunne nu ikke få min bil i gang igen, men han kørte mig hjem, og så endte det faktisk med, at vi blev så gode venner, at vi nu er kærester.