IT omlægning

Det er lige til at få sved på panden over, tænkte jeg forleden dag, da min chef havde kaldt mig ind til en samtale. Han ville tale med mig om et nyt og omfattende projekt med en total omlægning af vores IT system, som han havde fået godkendt i bestyrelsen.

Og så var det, at han spurgte, om jeg kunne tænke mig at være den, der skal stå i spidsen for projektet. Jeg blev selvfølgelig glad og takkede straks ja, for jeg har nu gennemført to forskellige IT uddannelser, så jeg føler mig også godt klædt på til sådan en opgave.

Min sved på panden kom, da chefen nævnte, at jeg så skulle gennemføre et kursus i projektledelse, inden vi skulle gå i gang med selve implementeringen af det nye system, for det vil komme til at involvere en lang række medarbejdere, og så ville han gerne sikre sig, at jeg har de relevante værktøjer til at stå i spidsen for projektet.

Og jeg forestillede mig, at sådan et kursus skulle foregå udenfor arbejdstid, men det var heldigvis ikke tilfældet, sagde min chef. Jeg skulle blot rykke en uge ud og tage kurset på de fem dage.

Det var bestemt en lettelse, for hvad min chef ikke ved noget om er, at jeg allerede er langt inde i en MBA uddannelse i ledelse, som jeg begyndte på sidste år, og det foregår netop udenfor arbejdstid, og jeg bruger i forvejen mange aftener og weekender foran computeren for at gennemføre den uddannelse.