Isterningmaskine

Det er jo egentlig noget mærkeligt noget at tage med hjem fra en ferie i Sydeuropa, men vi gjorde det altså alligevel, da min kone og jeg på vores ferie i Sydfrankrig den forgange sommer havde valgt at købe en isterningmaskine i et lokalt supermarked.

Det var nemlig en usædvanligt varm periode under vores ferie i en lejet lejlighed ved den franske riviera, så det kneb for køleskabets lille frostboks at følge med det tempo, hvori vi havde brug for isterninger, så vi kunne få kølet svælget ordentligt.

Men så faldt vi som sagt over denne maskine, der var på tilbud i byens største supermarked til hvad der svarer til få hundrede kroner. Vi købte den og havde stor gavn af den på ferien, men selvfølgelig skulle den da også med hjem, for vi oplever trods alt også varme perioder i de danske somre.

Min kone brokkede sig godt nok over, at det snart kunne komme til at knibe med plads på køkkenbordet, for året før havde jeg ladet mig lokke til at købe en billig ismaskine, for jeg har altid været en rigtig slikmund, og hjemmelavet is med lige netop den smag, man har lyst til her og nu, er noget af det, der står højest på ønskesedlen.

Vi har bestemt også brugt vores Philips ismaskine flittigt i det forløbne år. Det er lækkert, at man kan lave færdig iscreme i løbet af relativt få minutter, og derfor er maskinen bestemt også populær, når vi har besøg af børnebørnene.

 

Det er lidt noget andet med vores ting fra Le Creuset – de er ikke købt for børnenes skyld J