Henning har styr på det

Henning, som jeg regner blandt mine gode venner, blev for en del år siden ramt af en sygdom i ryggen, der forhindrede ham i at fortsætte som tømrer. Efter en kort tid med ledighed, valgte Henning at købe en kiosk her i byen, for han kunne ganske enkelt ikke holde ud at lave ingenting.

Henning har fået sat godt med liv i den kiosk, og han har et udmærket udkomme af den, efter at han har udvidet varesortimentet ret betydeligt. Da jeg besøgte ham i kiosken i går, var der kommet endnu et nyt produkt i hans kiosk, og jeg må indrømme, at jeg studsede lidt.

Han havde nemlig en ret omfangsrig beholdning af covers til nye mobiltelefoner på et stort stativ, der var beregnet til den slags. Jeg spurgte ham nysgerrigt, om der var afsætning i den slags, og det kunne han i høj grad bekræfte. Her gik jeg og troede, at den slags covers var noget, man købte sammen med en mobiltelefon for at beskytte den, hvis man skulle være uheldig at tabe den.

Men Henning belærte mig om, at der er gået mode i den slags. Ikke mindst blandt unge mennesker, som der kommer mange af i hans kiosk. I dag handler det om at skifte udseende på sin mobiltelefon, og da disse covers ikke koster alverden, køber de unge kunder ofte flere på en gang.

For eksempel har jeg i dag solgt et nyt iPhone cover til en ung pige, som i løbet af to uger har købt fire af slagsen, fortalte Henning.