Billigt flyttefirma

Find et flyttefirma fra København

 

På grund af den store konkurrence i hovedstadsområdet er priserne generelt lavere end i resten af landet. Derfor kan du med fordel finde et firma herfra, også selvom du kommer fra et andet sted på Sjælland og især hvis du flytter fra eksempelvis Odense til hovedstaden.

Hvis du indhenter tilbud fra de forskellige udbydere over mail, er det nemt og enkelt at sammenligne priser og hvad der er med i de forskellige tilbud. Er du fræk nok kan du ringe til det flyttefirma du helst vil have og nævne den laveste pris du har fundet og måske få prisen endnu længere ned.

Gør dig klart hvad du ønsker af dit flyttefirma

Inden du indhenter tilbud fra de forskellige firmaer, er det vigtigt at du har gjort dig klart hvad det er for en service du ønsker at købe. Nogen firmaer er eksempelvis billigst hvis du selv kan pakke bilen og bære ud, imens andre er billigere i den sammenhæng hvis du køber hele pakken. Det er endda muligt at få visse flyttefirmaer til at pakke tingene ned for dig og selv om det koster lidt ekstra er det en billig pris for at rede et ægteskab 😉