All Terrain Vehicle

Det endte med at blive mit livs hidtil dyreste besøg i en forlystelsespark, da vi på vej hjem fra ferie i Italien sidste år holdt pause med overnatning i Tyskland og benyttede den til at kigge nærmere på en stor forlystelsespark lige i nærheden af den lille by, hvor vi havde fundet et fornuftigt hotel.

I parken var der blandt andet en børneforlystelse, der gik ud på at børn under 12 år kunne forsøge sig med terrænkørsel på en såkaldt ATV (All Terrain Vehicle), som ret beset er en firehjulet motorcykel med kun et sæde.

Vores søn Jonas på bare ni år var fyr og flamme, og da der var tale om ATV’er i børnestørrelse med tilsvarende begrænset motorkraft, fik han  lov til at prøve. Indrømmet, han var faktisk rigtig god til det og tumlede den lille maskine så overlegent, at man skulle tro, han havde prøvet det mange gange før. Han kørte adskillige ture på banen, men til sidst måtte vi sige stop og gå videre til andre forlystelser.

Da vi var kommet hjem, spøgte det spændende køretøj i hovedet på Jonas, og han talte meget om sin oplevelse i Tyskland. Jeg besluttede for at gå på nettet for at søge efter ATV salg, for jeg ville bare orientere mig om, hvad sådan en maskine egentlig koster.

Det gav en overraskelse, for de små ATV’er til børn viste sig at være så billige, at det bestemt var indenfor rækkevidde, og det endte med, at jeg købte en billig ATV til Jonas.