Agera skaffer kunder

Agera ApS er en dansk virksomhed der har som erklæret mål at matche forbrugere – enten som private eller virksomheder – med relevante leverandører. Det primære fokus i 2012 er på revision, bogføring og advokat-branchen, som nyder godt af de mange kundeemner, der kommer ind gennem Agera.

Virksomhedens kernekompetence er at skaffe kundeemner gennem forskellige medier og det smarte ved systemet, som både leverandører og potentielle kundeemner nyder godt af, er det avancerede bagvedliggende system, der sørger for altid at matche kundeemnet med den mest relevante virksomhed – f.eks. baseret på de enkelte leverandørers kernekompetencer, afstand, personlighed mv.

For forbrugeren er det en stor fordel at man ikke selv skal sidde og finde leverandører der måske kun matcher ens opgave delvist. Derfor får man ikke en specialist og det kan koste dyre lærepenge. Dette undgår man ved at gå gennem Agera, hvor dels serviceafdelingen hjælper én på rette vej og dels det banebrydende og innovative system, der sikrer et perfekt match. Desuden gennemgår Ageras partnere løbende kvalitetstjek for at sikre, at de leverer et ordentligt produkt.

For virksomhederne er der også store fordele. Det er håndgribelig markedsføring – de skal ikke ud og investere i avisreklamer, bannerreklamer mv., som dels kræver en meget større investering og dels er meget mere uhåndgribelig. Fagmænd i de liberale erhverv er typisk ikke så dygtige til at markedsføre sig selv på den mest økonomiske måde. Og det er der intet galt med, da der jo er mangeårige uddannelser indenfor dette felt. Samtidig er budgettet typisk ikke til at sætte reklamebureauet i sving. Derfor ender det tit i halvfærdige løsninger. Hos Agera.dk får de leveret kundeemner direkte i deres indbakke hver dag.

Agera ApS er et selskab ejet af iværksætterportalen Amino, Rico Andersen Invest og Hegelund Equities. Martin Thorborg er dermed en aktiv partner i projektet og med hans erfaring indenfor drift af online portaler kan Agera yde en fantastisk service overfor begge parter.

Læs mere om Agera her.